Şampiyonlardan Rektöre Ziyaret
28-04-2023



Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, şampiyon öğrencilerimizi makamında kabul etti.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Sidra Buket DESTEGÜL, aynı fakültenin Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencisi Meriç ERDAĞLI ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi 2. Sınıf öğrencisi Emrullah ATMACA, Rektör ŞAHİN’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Murat TAŞAN, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman Erim ERHAN, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Serkan AYDIN ve Üniversitemiz Fitness Antrenörü Fatih CEYLAN da yer aldı.

Öğrencilerimizle gurur duyduklarını belirten Rektör ŞAHİN, “Ulusal ve Uluslararası organizasyonlarda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin adını yücelten bu başarıları elde eden sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Onlar hepimiz için birer azim ve kararlılık örneğidir. Daha nice başarılara ulaşmanızı diliyorum” şeklinde konuştu.

Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Sidra Buket DESTEGÜL, 06-08 Nisan 2023 tarihleri arasında Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Üniversiteler Karate Şampiyonasında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini temsil ederek Bayan Kumite 68 kg’da Üçüncülüğü elde etti.

Spor Yöneticiliği Bölümü Öğrencisi Meriç ERDAĞLI, Türkiye Yelken Federasyonu Yelken Ligi Ödüllerinde (2.Ayak) ILCA 7 Gençler 2.’liği, (2. Ayak) ILCA 7 Genel 3.’lüğü elde etti ve ayrıca ILCA 7 Genel Türkiye Ligi 3.’sü oldu.

Sosyal Bilimler MYO öğrencisi Emrullah ATMACA ise Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından 31 Mart 2023 tarihinde düzenlenen Türkiye Milli Takım ve Avrupa Seçmeleri Yarışmasında Genç Erkekler Klasik Fizik Sikletinde üçüncü oldu. Emrullah ATMACA ayrıca Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından 16 Nisan 2023 tarihinde Arnavutluk’ta düzenlenen European Cup (Avrupa Şampiyonası) Yarışmasında Genç Erkekler Vücut Geliştirme Sikletinde birinci ve aynı şampiyonada Büyük Erkekler Vücut Geliştirme Sikletinde de ikinci oldu.

 

 

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3




>