Üniversitemizde Konveyörlü Yemek Dağıtım Sistemine Geçildi
15-02-2019

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın bünyesinde yer alan Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından NKU yemekhanesinde iki öğün yemek veriliyor. 4 çeşit menünün 2,5 TL’ ye öğrenciye sunulduğu yemekhane dört noktadan yemek hizmeti verilmektedir.

Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü hizmet verdiği sosyal yaşam merkezindeki öğrenci yemek salonlarında özellikle belirli saatlerde yoğunluk yaşanmakta, öğrencilerimizin daha seri yemek almalarını sağlamak için daha teknolojik ve hijyenik bir yöntem olan konveyörlü yemek dağıtım sistem devreye alınmıştır. Konveyörlü yemek dağıtım sistemine 2019 bahar dönemi eğitim öğretiminin başladığı 11. 02. 2019 tarihinde geçmiş bulunmaktayız. Konveyörlü sistem sayesinde öğrencilerimiz turnikeden kartlarını okuttukları anda tabldotlardaki yemekleri servise hazır bir şekilde kendilerine sunulmaktadır.