Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
04-04-2024

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Kurumsal Sürdürülebilirlik Kapasite Ölçüm Programı Akademik Danışmanı Okan Üniversitesi Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ceyda OVACI, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Ziyarette NKÜTEK Yönetici A.Ş. Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Barış KOCABIYIK ile Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Koordinatörü Üniversite Sanayi İş Birliği Patent ve Lisans Destek Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Figen TAŞCI DURGUT da yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklara teşekkür etti ve sürdürülebilirliğin önemini vurguladı.