Üniversitemiz Öğrencilerinden İl Birinciliği
22-02-2019

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı kapsamında, Tekirdağ Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan “Hayallerini Sahneye Taşı” adlı program, Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda gösterime sunuldu.

“Kültür Sanat Yarışmaları” adı altında düzenlenen programda beş grup performansını sergiledi. Üç jüri üyesinin performansları değerlendirdiği yarışmaya katılımcılar büyük ilgi gösterdi.

Yarışmanın sonunda Üniversitemiz öğrencilerinin de yer aldığı “Cep Sahne” adlı grup il birincisi olurken, yine Üniversitemiz öğrencilerinin yer aldığı “Umudun Rüyası” adlı grup ikinci oldu. Üçüncülüğü ise “Aman Geliyor” adlı grup elde etti.

İl birinciliğini elden “Cep Sahne” grubu yarışma kapsamında, grup birinciliği ve Türkiye Finali olmak üzere iki aşamada daha yarışacak.