Üniversitemiz ve Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İş Birliği
14-10-2024

Tekirdağ Eğitim Akademisi kapsamında Namık Kemal İlkokulu öğrencilerine Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli -  Fiziksel Aktivitenin Önemi "Harekete Geç: Sağlıklı Ol, Sağlıklı Kal" konulu eğitim çalışması, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (SBUAM) bünyesinde Spor Bilimleri Fakültesi lisans ve lisansüstü öğrencileri ile birlikte gerçekleştirildi.

SBUAM Müdürü Doç. Dr. Umut CANLI, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen bu tarz etkinliklerin özellikle ilkokul öğrencilerinin fiziksel ve motorik özelliklerinin gelişmesine büyük katkı sağladığını, aynı zamanda bu tarz etkinliklere katılan geleceğin Beden Eğitimi Öğretmenleri olan Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimiz için de büyük bir tecrübe olduğunu ifade etti.