Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
19-01-2019

Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN ve beraberindekiler Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN ile beraberindeki Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Temine ŞABUDAK ve Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Handan DÖKMECİ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i yeni görevinden dolayı kutlayarak başarı dileklerinde bulundular. Prof. Dr. Gülay ŞEREN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölgesinde öncü bir eğitim kurumu olmasını takdir ettiklerini belirtti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm gayretlerinin şehre, bölgeye ve öğrencilerimizin başarılarına katkıda bulunmak olduğunu ifade etti.