Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in Babalar Günü Mesajı
14-06-2018



Toplumsal yapımızın şekillenmesinde önemli bir rol oynayan babalar, üstlendikleri maddi sorumlulukların yanı sıra gösterdikleri hoşgörü, sevgi ve şefkatle aile bağlarının güçlenmesini ve çocuklarda güven duygusu oluşmasını sağlamaktadır.

Büyük fedakârlıklar göstererek evlatlarına ömür boyu maddi manevi her türlü desteği veren ve kendi mutluluğundan önce çocuklarının mutluluğunu düşünen; bundan dolayı ailenin temel direği sayılan babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyicidir.

Çocuklarına karşı müşfik ve merhamet sahibi olan, ailesinin maddi-manevi ihtiyaçlarını karşılamak için özveriyle çalışan, annelerimizle birlikte en büyük dayanağımız olan babalarımızın kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.

Her türlü çileye göğüs gererek ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalarımız, çocuklarını geleceğe hazırlamak için her zaman özveriyle çaba harcamaktadır. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak, başta evlatlarını bizlere emanet eden değerli velilerimizin, öğrencilerimizin babalarının bu anlamlı gün vesilesiyle Babalar Günü'nü en içten duygularımla kutluyor; vatan hizmeti uğrunda hayatlarını feda ederek şahadet mertebesine ulaşan tüm babalara Allah’tan rahmet diliyor, şehit ve gazi babalarına saygılarımı sunuyorum.

 

                                                                                                                                                                                                   Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK

                                                                                                                                                                                                                Rektör

 





>