Üniversitemiz Avrupa Birliği IPA III Dönemi Açılış Konferansında Temsil Edildi
16-07-2021



Avrupa Birliği tarafından sağlanan AB Katılım Öncesi Yardım Aracı’nın 2021-2027 yıllarını kapsayacak olan Üçüncü Dönemi (IPA III, Instrument for Pre-accession) finansman önceliklerinin tanıtıldığı “Üçüncü Dönemde IPA Fonlarının Verimliliğini ve Üretkenliğini Artırmak için Entegre Stratejik Yaklaşımın Güçlendirilmesi” projesinin Açılış Konferansı yüzyüze ve çevrimiçi olarak (hibrit mod) gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinliğe Üniversitemizi temsilen Proje Ofisi Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Duygu DOĞAN katılım sağladı.

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk KAYMAKÇI ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus MEYER-LANDRUT’un katılımıyla açılışı gerçekleştirilen etkinlikte, IPA III dönemindeki yenilikler, üniversiteler başta olmak üzere kamu kurumlarının proje üretebileceği öncelikli alanlar ve 2021-2022 yılları finansman planlamaları hakkında bilgi verildi.

Türkiye’nin dâhil olduğu IPA III finansman kaynaklarının kullanımına yönelik önerilerin sıralandığı ve bazı proje örneklerinin paylaşıldığı toplantı soru-cevap bölümüyle sona erdi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8




>