ÜNİLİG Boks Müsabakasında Tekirdağ NKÜ’ye Altın Madalya
16-05-2023

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından; 08-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında Kastamonu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “ÜNİLİG” Boks faaliyeti kapsamında yapılan müsabakalarda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi başarı ile temsil edildi.

Müsabakalara Antrenör Hasan KIYAK nezaretinde Üniversitemizi temsilen Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencimiz Eren GEZER (63,5 kg) ve Spor Bilimleri Fakültesi öğrencimiz Asad AGHAYEV (75kg) ile katılım sağlandı.

Toplam 41 üniversiteden 107 sporcunun katıldığı şampiyonada Eren GEZER çeyrek finalde elenirken, Asad AGHAYEV altın madalya kazanarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesine gurur yaşattı.

Öğrencilerimize müsabakalardaki mücadeleleri için teşekkür ediyor; altın madalya kazanan sporcumuzu başarısından dolayı kutluyoruz.