Öğretim Üyemiz “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” Konulu Söyleşide Bulundu Yeni

Fakültemiz öğretim üyelerinden Öğr. Gör. Ramazan Tutal, 21 Eylül 2024 Cumartesi günü, Tekirdağ Türkiye Gençlik Vakfı'nda "Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası" konulu bir söyleşide bulundu.
Tutal, Hz. Peygamber’in şahsiyet inşasında nasıl bir örnek teşkil ettiğini ve bu örneğin günümüz gençliğine nasıl ilham verebileceğini detaylı bir şekilde anlattı. Katılımcılara, Peygamberimizin ahlaki ve sosyal değerleri üzerinden bir perspektif sunan Tutal, özellikle gençlerin bu değerleri hayatlarına nasıl entegre edebileceği üzerinde durdu.
Etkinlikte Kuran-ı Kerim tilavetini fakültemiz dekan yardımcısı Doç. Dr. Vezir Harman gerçekleştirdi. Ayrıca, etkinlik boyunca fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Fatih Çınar tarafından icra edilen ilahiler ve ezgiler, programa duygusal bir derinlik kattı.

Haberler & Duyurular
Arşiv