Öğrencilerimizden Veliköy İlkokulu’na Anlamlı Ziyaret
08-05-2024

Çerkezköy Meslek Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, hazırladıkları kırtasiye paketleriyle birlikte Veliköy İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Bölüm Başkanı Doç.Dr.Emel DEMİR ASKEROĞLU ve diğer öğretim görevlilerinin de eşlik ettiği üniversite öğrencilerini ağırlayan Veliköy İlkokul Müdürü İbrahim BAYRAK, taşıdığı sorumluluk duyguları dolayısıyla öğrencilere teşekkür etti. Bayrak “Getirdiğiniz hediyeleri, Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Ümmühan ERDEM ile birlikte öğrencilerimize dağıtacağız. Sizleri birer hayırsever olarak gördüğümü belirtmek isterim.” diye konuştu. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Bölüm Başkanı Doç.Dr.Emel DEMİR ASKEROĞLU da, Okul Müdürü İbrahim BAYRAK ve Okul Aile Birliği Başkanı Ümmühan ERDEM’e teşekkür etti.