Çorlu Mühendislik Fakültesi ile Çerkezköy Belediyesi Arasında İşbirliği Konuları Görüşüldü
19-01-2022

Dekanlık makamında gerçekleştirilen toplantıya Fakülte Dekanı Prof.Dr. Lokman Hakan TECER, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap AKAY, Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Arş.Gör.Dr. Can Burak ÖZKAL,  ve Çerkezköy Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü'nden Mehmet Furkan TÜLÜN katıldı.

Toplantıda Çorlu Mühendislik Fakültesi ile Çerkezköy Belediyesi arasında yakın gelecekte yürütülebilecek proje işbirlikleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Ardından, Çerkezköy Belediyesinin talebi üzerine Tekirdağ Namık Kemal  Üniversitesi  Çorlu Mühendislik Fakültesi ile, "Emisyonlardan Kaynaklı Koku Şikayetlerinin İzlenebilirliği Sağlamada Kullanılacak  Coğrafi Bilgi Sistemleri Destekli Mobil Uygulama ve Bildirim Yönetim Paneli Geliştirilmesi Projesi" kapsamında hizmet alımı gerçekleştirildi.

Fakülte Proje Ekibi, Prof.Dr. Lokman Hakan TECER Koordinatörlüğünde, Proje yürütücüsü Arş.Gör.Dr. Can Burak ÖZKAL ve Arş.Gör. Burak SEVİNÇ' ten oluşmaktadır.