Çorlu Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı öğretim üyesi Doç. Dr. Seydi Yıkmış’ın "Virtual Reality and Augmented Reality Technologies in Gastronomy: A Review" başlıklı çalışması, dünyaca ünlü yayınevi Wiley tarafından yayımlanan eFood dergisinde "Top Viewed Article" (En Çok Görüntülenen Makale) ödülüne layık görülmüştür.
Bu başarı, 1 Ocak - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında eFood dergisinde yayımlanan makaleler arasında en yüksek okunma oranına ulaşan çalışmalara verilen prestijli bir unvan niteliğindedir.
Söz konusu derleme çalışması, sanal ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin gastronomi alanındaki güncel ve potansiyel uygulamalarını kapsamlı şekilde ele alarak ulusal ve uluslararası akademik çevrelerde büyük ilgi görmüştür.
Doç. Dr. Yıkmış’ı bu önemli akademik başarısından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ümit GEÇGEL'in annesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Şube ...
TNKÜ Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Personeli Sağlık Teknikeri Büşra BAYDAŞ YILAR’ın Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoglu Şehir Ha...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...