Çevre Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı
14-06-2019

Çevre Mühendisliği Anabilim Dalı tezli yüksek lisans programı öğrencisi Göknur CANLI’nın Doç. Dr. Günay YILDIZ TÖRE danışmanlığında hazırlamış olduğu “Endüstrilerde Çalışanların Davranış Odaklı Gözlem Sonuçlarının eBA Doküman Yönetim Sisteminde,  Sıfır Kaza   Hedefiyle Risk İndeksinin Tanımlanması Ve İş Güvenliği Liderlik Uygulamaları Kapsamında  Değerlendirilmesi” konulu Tez Savunma Sınavı 30/05/2019 tarihinde Çevre Mühendisliği Anabilim Dalında yapılmıştır.

Yüksek lisans tezi, jüri üyeleri tarafından başarılı olarak değerlendirilmiş olup öğrencimiz Göknur CANLI’yı ve danışmanı Doç. Dr. Günay YILDIZ TÖRE’yi tebrik ederiz.

JÜRİ ÜYELERİ:

Doç. Dr. Günay YILDIZ TÖRE     TNKU Çorlu Mühendislik Fak. Makine Müh. Bölümü

Doç. Dr. Atakan ÖNGEN          İstanbul Üni. Cerrahpaşa Mühendislik Fak. Çevre Müh. Bölümü

Doç. Dr. Füsun UYSAL          TNKU Çorlu Mühendislik Fak. Çevre Müh. Bölümü

Haberler & Duyurular