Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulundan Ziyaret
15-03-2019

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp SÖZDİNLER, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan YAKUPPUR, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih ELAY ve OSB Bölge Müdürü Mehmet ÖZDOĞAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Eyüp SÖZDİNLER ve beraberindeki heyet, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölge için yaptığı çalışmaları, özellikle Üniversite-Sanayi iş birliği noktasında ortaya konan girişimlerini takdir ettiklerini belirttiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, bölgeye katkı noktasında Üniversite-Sanayi iş birliğini çok önemsediklerini ifade etti.