Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Tekirdağ NKÜ’ye Ziyaret
16-04-2024

Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Birimi organizasyonuyla Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin öğrencileri, Müdür Yardımcıları ve alan öğretmenleri eşliğinde Yiyecek İçecek, Moda Tasarımı ve Çocuk Gelişimi Bölümlerinden 11. sınıf 43 kişilik öğrenci grubu, Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakım ve Gençlik Hizmetleri Bölümü ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tekstil Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümünü ziyaret edip bilgi aldı.

Gezi kapsamında öğrencilere Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakım ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Emine Seda KOÇ tarafından Sağlık Hizmetleri MYO ve ilgili bölüm hakkında bilgiler verildi.

Ardından Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ziyaret edildi. Burada, Tekstil Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Dilber YILDIZ, Öğr. Gör. Sema ÖZHAN ve Öğr. Gör. Yasemin ÇİFTÇİ ŞENER öğrencilere bilgilendirmede bulundu.

Gezide öğrenciler laboratuvarlardaki cihaz ve malzemeleri incelediler. Yetkililer tarafından öğrencilere bölümlerdeki dersler, sunulan olanaklar, derslerin müfredatları ve mezun olan öğrencilerin kariyer ve iş olanakları ile puanlar hakkında bilgiler verildi. Ayrıca üniversite hakkında tanıtıcı bilgiler verilerek, öğrencilerin üniversite ile ilgili soruları yanıtlandı.

Gezi sonunda öğrenciler, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini tanımaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.