Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti
15-03-2023



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi 2022-2023 Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Tıp Fakültesi’nde yapılan toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Prof. Dr. Murat TAŞAN, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Levent Cem MUTLU, Prof. Dr. Burçin NALBANTOĞLU, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Şeref ALPSOY, Başhekim Yardımcıları ve çok sayıda akademik personel katıldı.

Açılış konuşmasına 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tıp camiasının ve tüm sağlık çalışanların 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayarak başlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Üniversitemizin İlk Akreditasyon alan fakültesi olan Tıp Fakültemizin son yıllarda hızlı bir ilerleme kaydettiğine dikkat çekerken, çalışmalarından dolayı fakülte yönetimi, öğretim üyeleri ve idari personele teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. ŞAHİN konuşmasının devamında, Üniversitemizin başarısının artması için akademik yayınların çok önemli olduğuna vurgu yaparken, fakülte akademisyenlerini daha fazla yayın yapmaları konusunda teşvik etti.

Dekan Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, tıp fakültesinin akademik gelişim süreci, öğrencilere yönelik faaliyetler, akademik faaliyetler ve yıl içinde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Levent Cem MUTLU ve Prof. Dr. Burçin NALBANTOĞLU ise tıp fakültesi lisans ve uzmanlık eğitimi, öğretim üyelerinin akademik faaliyetleri ve akademik yayınlara ilişkin birer sunum gerçekleştirdiler.

Toplantı sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Bilim, Sanat, Hizmet ve Teşvik Ödülleri” değerlendirmesi kapsamında dereceye giren tıp fakültesi akademisyenlerine Teşekkür Belgesi takdiminde bulundu.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12
Namık Kemal Üniversitesi13
Namık Kemal Üniversitesi14
Namık Kemal Üniversitesi15
Namık Kemal Üniversitesi16




>