Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Tekirdağ’ı Üniversitemiz BESYO Öğrencileri Temsil Edecek
27-08-2021



Türkiye Boks Federasyonu tarafından organize edilecek olan Türkiye Ferdi Boks Şampiyonlarında Tekirdağ’ı Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencileri Asad AGHAYEV, Yasemin GAYIR ve Mert PEHLİVANOĞLU temsil edecek.

03-09 Eylül 2021 tarihleri arasında Elazığ ilinde yapılacak olan “Genç Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında” Tekirdağ ilini temsilen 71 kg sporcusu olarak Asad AGHAYEV; 18-25 Eylül 2021 tarihleri arasında Zonguldak ilinde yapılacak olan “Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında” Tekirdağ ilini temsilen 71 kg sporcusu olarak Yasemin GAYIR; yine aynı tarihlerde Zonguldak’ta gerçekleştirecek olan “Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında” Tekirdağ İlini temsilen Mert PEHLİVANOĞLU 92 kg sporcusu olarak şampiyonaya katılacak.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanlığı Personeli ve Boks Antrenörü Hasan KIYAK, müsabakalardan büyük başarılar elde ederek Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin adını duyurmak istediklerini kaydetti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, müsabakalara katılacak öğrencilerimizin hem Üniversitemizin hem de Tekirdağımızın adını en yüksek derecelere yazdırarak döneceklerine inandığını söyleyerek başta öğrencilerimiz olmak üzere yarışmalara katılan tüm sporculara ve antrenörlere başarılar diledi.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>