Teknik Bilimler MYO’da Devir Teslim Töreni
11-07-2019



Üniversitemiz, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ, düzenlenen devir teslim töreni ile Prof. Dr. Bilal BİLGİN’den görevi devraldı.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen devir teslim törenine, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, birimlerimizin yöneticileri, meslek yüksekokulun akademik ve idari personeli katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER “Güzel bir toplantı içerisindeyiz. Bu toplantıda iki arkadaşımız birbirlerine görevi teslim edecekler. Dolayısıyla hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz Üniversitemizin en köklü akademik birimlerinden biri. Dolayısıyla biz yönetim olarak elimizden gelen gayreti göstereceğimize söz veriyorum. Bu güzel yuvanın yarınlara mutluluk saçmasını, ileri teknolojileri, verimli çalışmaları hep birlikte gerçekleştirmenizi temenni ediyorum. İki öğrencimden biri diğerine görev tesliminde bulunacak, görevi devralan hocamızın bayrağı yarınlara en iyi şekilde taşımak için elinden gelen gayreti göstereceğine inanıyorum.” dedi.

Toplantı esnasında duygu ve düşüncelerini dile getiren Prof. Dr. BİLGİN; Meslek Yüksekokulu’nun yeni Müdürü Doç. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ’ü tebrik ederek, bu yeni başlangıcın Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu için hayırlı olması temennisinde bulundu. Prof. Dr. Bilal BİLGİN; konuşmasının devamında şu görüşlere yer verdi, " Göreve geldiğimizde en önemsediğimiz konu aile olabilmekti.  Burada aile havası zaten vardı. Bu aile havasını devam ettirdik. Bu konuda herkes üzerine düşeni eksiksiz yerine getirdi. Bu konuda başta Müdür Yardımcısı arkadaşlarıma, yüksekokul sekreterime, akademisyenlerimize, idari personelimize ben çok teşekkür ediyorum.” dedi.

İki yıl boyunca Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak görev yapan BİLGİN, müdürlük mührünü Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atanan Doç. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ’e teslim ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Doç. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ “Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Üniversitemizin en köklü ve en büyük okullarından biri. 58 akademik personelimiz var. Çok sayıda idari personele sahibiz. Kurumsallaşmış 43 yıllık bir okul Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu. Bunun gerçekten sorumluluğunun bilincindeyim. 95 yılında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesine Çorlu Meslek Yüksekokulunda katıldım. İçinizden biriyim. Bu okulu çok daha iyi yerlere götüreceğimize inanıyorum. Öncelikle, bu göreve bizi layık gören Sayın Rektörümüze ve yüksekokulumuza büyük emekleri olan Bilal Hocamıza çok teşekkür ediyorum. Kendisinden bu görevi devralıyor olmaktan gurur duyduğumu da belirtmek istiyorum.” sözlerine yer verdi.

Karşılıklı duygu ve düşüncelerin belirtilmesinin ardından devir teslim töreni sona erdi.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>