Süleymanpaşa İmam Hatip Ortaokulundan Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
21-02-2019

Süleymanpaşa İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Abdullah ŞENOL, Okul Aile Birliği Başkanı Hatice OĞUZ, Rehber Öğretmen Göksel ERDOĞAN ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Arzu HAŞİM ile öğrenciler, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ e ziyaret gerçekleştirdi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Müdür Abdullah ŞENOL ve beraberindeki heyet Rektör Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’ e görevinde başarılar dileyerek akademik çalışmalarının devamını diledi.

Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette günün anısına Hatice OĞUZ ve Arzu HAŞİM, okul öğretmenleri ve öğrencilerin yaptığı el emeği hediyeyi Rektör ŞAHİN’ e takdim etti.

Rektör ŞAHİN gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek iyi dileklerinden dolayı Abdullah ŞENOL ve beraberindeki heyete teşekkür etti.