NKÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri, Bitki Koruma, Tarımsal Biyoteknoloji ve Zootekni Lisans Programları ZİDEK Tarafından Akredite Oldu
16-03-2023

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ZİDEK) Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Akreditasyon Kurulu (ZAK) tarafından 2022-2023 döneminde değerlendirmeye alınarak; Bahçe Bitkileri, Bitki Koruma, Tarımsal Biyoteknoloji ve Zootekni Lisans Programları ZİDEK tarafından akredite odu.

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezen ARAT, “Lisans Programlarımızda görevli tüm öğretim elemanlarımıza hazırlık ve değerlendirme sürecine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca diğer beş lisans programın akreditasyon çalışmalarına da devam edilmektedir. Ziraat Fakültesi tüm bölümleri ile gerek kurumsal gerekse program Akreditasyon sürecine katkı sağlamaya devam edecektir” dedi.