NKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Üniversitemizin Tüm Birimleri İçin Dezenfektan Üretimine Devam Ediyor
10-09-2021

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü tarafından üniversitemizin tüm birimleri için el dezenfektanı ve yüzey dezenfektanı üretimine devam ediliyor.

Pandemi döneminde Üniversitemizin dezenfektan ihtiyacını karşılayan Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü, Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim İsmet ÖZTÜRK ve lisansüstü öğrencilerinin desteğiyle üniversitemizin tüm birimleri için toz granül yer yüzey dezenfektanları ile lavanta kokulu, E vitaminli ve nemlendirici katkılı el dezenfektanları üretimini sürdürüyor.

Fen Edebiyat Fakültesi laboratuvarlarında üretilen dezenfektanlar dermatolojik açıdan da sağlıklı.