MHP Tekirdağ İl Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisinden Ziyaret
23-09-2022

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ İl Başkanı İlker YÜCEL ve Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Kamu-Sen) Tekirdağ İl Temsilcisi Fatih SOYTÜRK, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında ziyarette bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan İlker YÜCEL ve Fatih SOYTÜRK, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin şehre ve bölgeye yaptığı katkının ve Üniversitemizin etkisinin farkında olduklarını ifade ettiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretler için kendilerine teşekkür ederek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesi olarak milli, manevi ve kültürel değerlerimize önem verdiklerini; ülkemizin geleceğinin de bugünün gençlerine emanet olduğunu ve bu emanete sahip çıkacak gençler yetiştirmeyi arzu ettiklerini belirtti.