İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Akşam Çayı
17-04-2019



Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in, Üniversitemiz birimleri ile gerçekleştirdiği buluşmalar dizisine İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akşam çayı şeklinde devam edildi.

Rektörlük Binası 11. kattaki salonda yapılan buluşmada, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve beraberindeki Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Genel Sekreter Yardımcıları Doç. Dr. Yılmaz ÇAKICI ve Adnan ARABUL, Dekan Prof. Dr. Ensar NİŞANCI ile birlikte İktisadi İdari ve Bilimler Fakültesi Öğretim Üye ve Elemanlarıyla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Üniversitemiz geneli, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile ilgili norm kadro, personel eksiklikleri, güvenlik, bilimsel çalışmalar gibi konular üzerinde görüş, öneri ve beklentilerin sohbet ortamında dinlenip değerlendirildiği toplantıda, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, göreve gelişinin üzerinden geçen üç ayda gerçekleşenler ve gerçekleşmesi planlanan faaliyetleri İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden gelen katılımcılar ile paylaştı.

İyi bir hizmet sağlama noktasında da niyetimiz halis. Bu toplantılar dizisini zaten bu niyetimizin bir göstergesi olarak hayata geçirdik. Bunun için sizler de desteklerinizi esirgemeyiniz. Aile olmanın gereği budur” şeklinde konuştu. Genel değerlendirme ve temennilerin ardından program son buldu.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12




>