Coğrafya Bölümünden Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
20-02-2019

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü öğretim görevlileri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Coğrafya Bölümü Başkanı Doç. Dr. Emre ÖZŞAHİN, Dr. Öğr. Üyesi İlker ERENOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Kübra ERHAN ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet ÖZDEŞ bulundu.

Coğrafya Bölümü Başkanı Doç. Dr. Emre ÖZŞAHİN, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i kutlayıp hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyduklarını ifade etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emre ÖZŞAHİN, Dr. Öğr. Üyesi İlker ERENOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Kübra ERHAN ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet ÖZDEŞ’in “etkinliklerine davet” ve  nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, NKÜ ailesi olarak hep birlikte Üniversitemizi daha ileriye taşımak için çalışacaklarını ifade etti.