Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti
19-01-2019



Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ in katılımıyla, NKÜ Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Akademik Kurul Toplantısı’na, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burhan TURGUT, Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat EREN, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Doç. Dr. Fatin Rüştü POLAT ile akademik personel katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatin Rüştü POLAT yaptı.

Doç. Dr. Fatin Rüştü POLAT, Tıp Fakültesi ve Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin mevcut fiziki yapısı ile ilgili bilgilerin yer aldığı sunumu katılımcılar ile paylaştı.

İkinci konuşmacı olan Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Tıp Fakültesi öğrencilerinin talep ve önerilerini katılımcılara aktardı.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burhan TURGUT, Tıp Fakültesi’nin kuruluşundan itibaren gelişimini anlattığı konuşmasında, mezuniyet öncesi eğitim ve mezuniyet sonrası eğitim ile öğrencilere yönelik faaliyetler, idari faaliyetler ve gerçekleşmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Tıp eğitiminde Türkiye’nin sayılı üniversiteleri arasında yer almak istediklerini söyleyen Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tıp Fakültesi ile ilgili hususları başlıklar halinde ele alarak Fakültede fiziki alan konusunda çeşitli sıkıntıların olduğunu ve bu konuda çalışmaların hızlı bir şekilde devam edeceğini belirtti.

Rektör ŞAHİN, aynı zamanda akademik faaliyetlerin analizleri, fakülteden beklentiler, üniversitenin geleceği ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında öğretim elemanlarına detaylı bilgiler verdi.

Akademik kadronun önerileri ve isteklerinin değerlendirildiği toplantı sonunda Tıp Fakültemizin Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü ve Temel Tıp Bilimleri Bölümü “Akademik Bilim ve Teşvik Sanat Ödülü” nü alanlara belgeleri verildi.

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9




>