Tıp Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
11-12-2019



Tıp Fakültesi Akademik Genel Kurulu 09 Aralık 2019 tarihinde Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Kurula Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Genel Sekreter Murat Kamil TIRPANCI, Tıp Fakültesi Dekanı Erdoğan GÜLTEKİN, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ ve Akademik Personel katıldı.

Toplantıda Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Doç. Dr. Burçin NALBANTOĞLU, 2019 yılına ilişkin lisans ve uzmanlık eğitimi, öğretim üyelerinin akademik faaliyetleri ile ilgili birer sunum gerçekleştirdiler.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, Tıp Fakültesi ve Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin kuruluşundan itibaren fiziksel ve akademik olarak gelişim sürecinden bahsederek yıllar içerisinde ne kadar yol alındığını ifade etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise, Tıp Fakültesi lisans eğitiminde alınan Akreditasyon Belgesi ve 2019 yılı akademik faaliyetlerinin bir önceki yıla göre artış göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Program sonunda Tıp Fakültesi Dekanlığınca gerçekleştirilen 2019 Yılı Akademik Faaliyetlerde Bilim, Sanat, Hizmet  ve Teşvik Ödülleri Töreninde Temel, Dahili ve Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümlerinden dereceye giren Öğretim Üyelerine ödülleri verildi. Bölüm üçüncülerine ödülleri Dekan Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, bölüm ikincilerine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI tarafından takdim edilirken bölüm birincilerine ise Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ödüllerini takdim etti.

Toplantı toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9




>