TÜB Oryantiring Turnuvasında NKÜ Takımları Dereceye Girdi
22-11-2018

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen çeşitli sportif etkinliklerin bir yenisi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan Oryantiring Turnuvası oldu.

Trakya Üniversiteler Birliğine üye beş üniversite olan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Bandırma 17 Eylül Üniversitesi öğrencileri arasında etkileşim, dostluk ve kaynaşmanın amaçlandığı sportif faaliyetlerden Oryantiring Turnuvası, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşti.

20 Kasım 2018 Salı günü yapılan Oryantiring yarışmalarında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi sporcuları, Takım Kadınlar 2.’si ve Takım Erkekler 3.’sü oldu.