Kırklareli Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “Trakya Gastronomi Festivali”nden Üniversitemizi temsil eden Aşçılık Topluluğu, 1 altın ve 2 gümüş madalya ile ayrıldı.
Kırklareli Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi tarafından ortaklaşa yürütülen “TRAMEP: Trakya Bölgesindeki Yiyecek ve İçecek Mesleki Eğitim Okullarında Kalitenin Arttırılması” Projesi kapsamında düzenlenen Trakya Gastronomi Festivali’ne Üniversitemizi temsilen Koordinatörlüğünü Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Hamide Salha’nın yaptığı Aşçılık Topluluğu katıldı.
Festivalin “Ana Yemek” dalının altın madalyasını Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu öğrencisi Ayşegül Mutlu kazanırken; iki gümüş madalyasını Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri Çağlar Suat Tursun ile Taha Burak Yeşiltaş almaya hak kazandı.
Hizmet Kollarına Yönelik Mali ve Sosyal Haklara İlişkin 2024 ve 2025 Yıllarını Kapsayan 7. Dönem Toplu Sözleşmenin Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmet K...
22.01.2025 tarih ve 32790 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Üniversitemiz birimlerine (giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devle...
Tıklayınız ...
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Raziye Işık KALPAR’ın yakını Hüseyin KOÇ için B Rh(+) kana...
Tıklayınız. ...