Tarımsal mekanizasyon araçları için deney raporu vermeye yetkili Biyosistem Mühendisliği Bölümümüz Tarım Reformu Genel Müdürlüğü denetleme kurulu tarafından ziyaret edilmiştir.
10-06-2021



Tarımsal mekanizasyon araçları için deney raporu vermeye yetkili Biyosistem Mühendisliği Bölümümüz Tarım Reformu Genel Müdürlüğü denetleme kurulu tarafından ziyaret edilmiştir

 

Fakültemiz Biyosistem Mühendisliği Bölümü (Tarım Makinaları) 1984 yılından beri tarımsal mekanizasyon araçları imal/ithal ederek ülkemizde kredili satışlarını yapmak veya hibe desteğine başvurmak isteyen firmalara deney raporu vermek üzere Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirilmiştir.

Bakanlık yetkili birimlerince belirli aralıklarla yetkilendirilmiş kurum ve kuruluşların deney düzenekleri, deneylerde kullanılan cihazlar ve ekipmanlar denetlenmekte ve yetki onayı yenilenmektedir. Bu çerçevede Fakültemizin yetkilendirilmiş birimi olan Biyosistem Mühendisliği Bölümümüz yeniden rapor vermeye yetkilendirilmek için Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Mekanizasyon dairesinden Koordinatör Necdet KURUL, Zir. Müh. M. Vahdet ÖNDER, Ankara Tarım Alet ve Test Merkezinden Zir. Müh. Dr. Barış Ö. KOÇTÜRK’ten Adnan Menderes Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. İbrahim YALÇIN, 18 Mart Üniversitesi öğretim üyesi Doç.Dr. Arda AYDIN oluşan  denetleme kurulu tarafından ziyaret edilmiştir

Ziraat Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonunda, 09/06/2021 tarihinde saat 10.00 gerçekleştirilen toplantıya  Biyosistem Mühendisliği Bölümü Tarımsal Makina Sistemleri Anabilim Dalı ve Tarımsal Enerji Anabilim Dalı öğretim üyeleri, Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat DEVECİ ve Bakanlık tarafından görevlendirilen komite üyeleri katılmıştır. Toplantı sonrası deney düzenekleri, deneylerde kullanılan cihazlar ve ekipmanlar denetlenmiştir.

Fakültemizi ve Biyosistem Mühendisliği Bölümümüzü ziyaret eden kurul üyelerine ziyaretleri ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>