TEKNOFEST 2024’te Finalist Olan Üniversitemiz Öğrencilerinden Rektörümüze Ziyaret
04-07-2024

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2024’te Robotaksi-Binek Otonom araç kategorisinde yarışan ve finale kalan Üniversitemiz Çorlu Mühendislik Fakültesi ve Çorlu MYO öğrencileri, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN,  Çorlu Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Erdinç UZUN, Doç. Dr. Ahmet SAYGILI ve Doç. Dr. İbrahim Savaş DALMIŞ da yer aldı.

Çorlu Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. İbrahim Savaş DALMIŞ’ın danışmanlığında; yazılım, elektronik, mekanik ve tasarım ekiplerinden oluşan 16 kişilik ŞAHİ Otonom takım üyesi öğrenciler, katıldıkları yarışma ve yaptıkları çalışmalara ilişkin Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e bilgi verdi.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de başarılarından dolayı ekip üyesi öğrencileri ve akademisyenlerimizi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Haberler & Duyurular
Arşiv