Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezinden Büyük Başarı
01-06-2021



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerinin hazırladığı sunumlar 13.Ulusal Spor Bilimleri Öğrenci Kongresinde büyük ilgi gördü ve 5 tanesi en iyi araştırma ödülüne aday olarak gösterildi.

Her yıl Spor Bilimleri Derneği tarafından düzenlenen geleceğin spor bilimcilerinin araştırmaları ile katıldığı Ulusal Spor Bilimleri Öğrenci Kongresinin bu yıl 13.’sü Kastamonu Üniversitesinde düzenlendi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde 5 ay boyunca lisans ve yüksek lisans öğrencilerine bilimsel araştırma yöntemleri, temel istatistik, etkili sunum teknikleri gibi dersler verilerek 20 bilimsel çalışma hazırlanıp kongrede başarılı bir şekilde sunuldu. Öğrencilerin hazırladığı sunumlar kongrede büyük ilgi görüp, 5 tanesi en iyi araştırma ödülüne aday olarak gösterildi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Umut CANLI, öğrenciler ile yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve bunun sonucunda çok kaliteli bilimsel araştırmalar ortaya koyduklarını dile getirdi.

Başarılı sunumlar yapılarak öğrencilerin güzel bir deneyim kazandıklarını ve üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil ettiklerini ifade eden CANLI, bu sürecin her bölümünde büyük emekleri olan değerli hocalarımız Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim elemanı Dr. Erdem AYYILDIZ ve Trakya Üniversitesi Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Cüneyt TAŞKIN’a katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz dedi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4




>