Personellerimize Veda Yemeği
20-01-2020



 

Yüksekokul personellerinden Sayın Pınar Tokmak ve Sayın Yusuf Demirci için aramızdan ayrılmaları sebebiyle yemek organizasyonu düzenlemiştir. Düzenlenen yemeğe Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr. Murat Ateş, Tunceli Üniversitesi'ne atanan Pınar Tokmak ve  emekliliğe ayrılan Yusuf Demirci   ile  Yüksekokulumuz akademisyen ve personeli katılmıştır.

Yüksekokul Müdürümüz Sayın Prof Dr. Murat Ateş konuşmasında Muratlı Meslek Yüksekokulu'nun personel ve öğrencileriyle bir aile olduğunu, aramızdan fiziken ayrılan 2 arkadaşımızın her zaman bu ailenin bir parçası olacağını ve Muratlı Meslek Yüksekokulu kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu vurgulamıştır.

Bundan sonraki yaşamlarında kendilerine mutluluk ve başarı dileyen Yüksekokul Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Murat Ateş günün anlam ve önemine binaen Pınar Tokmak ve Yusuf Demirci'ye plaketlerini takdim etmiştir.

Muratlı Meslek Yüksekokulu ailesi olarak aramızdan ayrılan personellerimize bundan sonraki hayatlarında sağlık, başarı ve mutluluk diliyoruz.

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>