NKÜ Öğrencilerinin Engelli Bireyler İçin Farkındalık Etkinliğine Üniversitemiz Rektöründen Destek
11-12-2018

Engelli bireylerin sorunlarına farkındalık yaratmak için Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencilerinin düzenlediği etkinliğe Üniversitemiz Rektöründen destek geldi.

BESYO öğrencilerinin Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında NKÜ Sosyal Yaşam Merkezinde görme engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekmek, empati ve farkındalık yaratmak amacıyla hazırladıkları eğitsel oyun parkurunda gerçekleştirdikleri sportif etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat da katılarak destek verdi.

Etkinlikten memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, BESYO öğrencilerinin her hafta farklı bir engelli grubu için düzenlediği bu etkinliklerin toplumda engelli bireylere yönelik empati oluşturmak ve farkındalık yaratmak adına faydalı olacağına inandığını ifade etti.

Etkinliğin sonunda Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, katılan öğrencilere günün anısına hediye takdiminde bulundu.