Yayınlanan Türkiye Patent Raporuna göre, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ahmet Şükrü DEMİRCİ, ‘Top 10 Bireysel Patent Sahipleri’ listesinde yer aldı.
Raporda, biyoteknoloji alanında yayınlanan patentlerin analiz edildiği, en fazla patent başvurusu (yayınlanan) olan üniversiteler, firmalar, kurumlar (Kamu kurumları, Enstitüler vb.) ve bireysel patent sahiplerinin belirlendiği bilgisi yer alıyor.
Doç. Dr. Ahmet Şükrü DEMİRCİ, atık ekmeklerden biyoetanol (etanol) elde etme yöntemi (No: TR 2013 15119 B) ve atık ekmeklerden elde edilen ksantan gam üretim yöntemi (No:TR 2016 19593 B) isimli patentleri ile Top 10 Bireysel Patent Sahipleri listesinde yer aldı.
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü öğretim üyelerimizin destekleriyle üretim alanlarından elde edilen ve hastalıklar - zar...
Üniversitemiz 2025 Yılı Aday Memur Sınav Sonucu için tıklayınız. ...
Üniversitemiz Saray Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Şükran ÜNEŞ’in babası Sebahattin Ü...
Üniversitemiz Çerkezköy Meslek Yüksekokulu'nda görev yapan Öğr. Gör. Taha ASLANLI’nın annesi Fatma ASLANLI vefat etmiştir. Cenaz...
Üniversitemiz personelinin sağlık hizmetlerinden daha etkin şekilde yararlanabilmesi amacıyla; personelimizin sadece kendisi ve 1. derece yakınları ...
Tıklayınız. ...