NKÜ Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Söyleşilerine Devam Ediyor
03-06-2021



Fitness ve vücut geliştirme sektörünün en önde gelen isimlerinden biri olan Master Trainer Savaş CEBECİ, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezinin düzenlediği çevrimiçi söyleşiye konuk oldu.

Zoom platformu üzerinden gerçekleşen söyleşide Savaş CEBECİ, fitness ve vücut geliştirme sürecinde antrenman sistemleri, beslenme gibi konulara değindi. Söyleşide ayrıca fitness sektöründe Türkiye ve Amerika arasındaki farklar ve benzerlikler üzerine de değerlendirmeler yapıldı.

Özellikle Spor Bilimleri öğrencileri ve fitness profesyonelleri tarafından oldukça yoğun ilgi gören söyleşide, bu sektörde nasıl ilerlenmesi gerektiği ve neler yapılması gerektiği ile ilgili eğitim ve mesleki tavsiyelerde bulunuldu.

Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Umut CANLI, etkinlikle ilgili olarak “Öğrencilerimizin merak ettiği konular hakkında sorular da sorduğu söyleşinin çok verimli geçtiğine inanıyorum” dedi ve fitness sektöründeki değerli bilgi birikimini ve tecrübelerini aktardığı için Savaş CEBECİ’ye teşekkür ederek, pandemi sürecinin ardından kendisini Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesine davet etti.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>