NKÜ Erkek Voleybol Takımı Şampiyon Oldu
24-12-2018

İzmir'de Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler arası Voleybol Erkekler 2'nci Lig karşılaşmalarında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı, şampiyon olarak Erkekler 1. Ligine yükseldi.

Turnuvanın başından sonuna kadar Üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil eden NKÜ Erkek Voleybol takımı İzmir Kâtip Çelebi, İzmir Yüksek Teknoloji, Trakya, Çanakkale 18 Mart ve Kırklareli Üniversitelerini geride bırakarak 5’te 5’lik bir üstünlük sağladı.

NKU Erkek Voleybol takımı Sorumlusu Öğr. Gör. Serkan Aydın, Üniversitemizin adını başarıyla duyuran NKÜ Voleybol Erkekler takımını tebrik ederek, başarılarının önümüzdeki süreçte 1. Ligte de devam edeceğini kaydetti.