Milletvekili Mustafa YEL Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ i Ziyaret Etti
21-09-2022

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa YEL, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Milletvekili Mustafa YEL, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi şehrimizin önemli dinamiklerinden biridir. Üniversitemizin daha da büyüyerek şehrimizi de büyüteceğine inancım tamdır” diyerek Rektör ŞAHİN’e başarılarının devamını diledi.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, çabalarının yalnız eğitim veren değil, bölgeye de katkı sunan bir Üniversite yaratmak olduğunu belirtti.

Ziyaret, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in Milletvekili Mustafa YEL’e Üniversitemizin prestij yayını olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri”ni takdimi ile sona erdi.