Kuzey Makedonya Büyükelçisinden Ziyaret
13-09-2024

Kuzey Makedonya Büyükelçisi Jovan MANASİJEVSKİ, Büyükelçilik Müsteşarı Ümit KASIM, Kuzey Makedonya Fahri Konsolosu Eser CEVAHİR ve Mihmandar Fatih KURT, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Büyükelçi Jovan MANASİJEVSKİ, Şeref Defterini de imzaladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Üniversitemizin Balkan kontenjanlı bir üniversite olduğunu söyleyerek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak Trakya, Rumeli ve Balkanları çok önemsediklerini söyledi. Rektör ŞAHİN, nazik ziyaretleri için konuklara teşekkür ederek, günün anısına Büyükelçi Jovan MANASİJEVSKİ’ye üniversitemizin prestij yayını olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri” adlı kitabı takdimde bulundu.

Haberler & Duyurular
Arşiv