Kalite ve Çevre Yönetim Sistemleri ile İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı Toplantısı Gerçekleşti
05-03-2021



ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 45001:2018 İş Güveliği ve İşçi Sağlığı toplantısı Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımı ile gerçekleşti.

Online yapılan toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr.Bülent EKER, Prof.Dr. Yılmaz ÇAKICI ile akademik ve idari personel katılım sağladı.

Rektör Prof.Dr. Mümin ŞAHİN, “Sayın hocalarım akademik kurullarda da daha önce söylediğimiz gibi Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak her alanda gelişmeyi, ilerlemeyi hedefliyoruz. Bu bağlamda eğitim kalitemizi her anlamda daha da yukarıya çıkarmayı amaçlıyoruz. Akademik kadro olarak kendimizi ne kadar yenileyebilirsek, geliştirebilirsek, denetleyebilirsek öğrencilerimize de o kadar faydalı olabileceğiz. Kalite ve akreditasyon bu açıdan üniversitemiz için çok önemli ve değerli.  Bu tür toplantıların olması ve katılımların fazla olması ile birlikte hedeflerimize ulaşacağımıza inancım tamdır” ifadelerine yer verdi.

Baş Denetçi/Eğitmen Hakan SALTIK, Kalite, Kurumsal Hafıza Yönetimi, Kurumsal Görev Yetki ve Sorumluluklar, Risk ve Fırsatlar ile ilgili Faaliyetler, Amaç Yönetim Planı gibi konular ile ilgili katılımcılara bilgi vererek Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin çalışmalarını Kalite, Çevre ve İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı konularının birbiriyle entegre olduğu sistem çerçevesinde yürütülmesi için çalışmaların devam edeceğine değindi.

Toplantı karşılıklı soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8




>