Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Öksüz’ün danışmanlığında, Dr. Göksel Tırpancı Sivri ve doktora öğrencisi Araş. Gör. Göknur Ağca Küçükaydın’dan oluşan proje ekibinin önerdiği ‘Propiyonik Asit Bakterileri ile B12 Vitamini Üretimi ve Mihaliç Peynirinde B12 Vitamin Düzeyinin Artırılması’ başılklı proje, TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.
Proje sonucunda geleneksel bir ürünümüz olan Mihaliç Peynirinin fonksiyonelliği arttırılarak sağlığa daha faydalı olması sağlanacaktır.
Değerli Öğretim Üyelerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
Ziraat Fakültesi
Tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde akademik ve idari personelimizin çocuklarına yönelik basketbol kursu açılac...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız ...
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Merkez Yerleşkesinde görevlendirilmek üzere İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında geçici süreli kamusal alanların ...