Fakültemiz Coğrafya bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğretim Üyesi İlker EROĞLU ve Prof. Dr. Emre ÖZŞAHİN tarafından Sakarya Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik iklim değişikliği ve deprem konusunda online konferans verildi.
29-04-2024

26.04.2024 tarihinde saat 14:30-15:30 arasında bölümümüz öğretim üyeleri Dr. Öğretim Üyesi İlker EROĞLU ve Prof. Dr. Emre ÖZŞAHİN tarafından Fakültemiz Coğrafya Bölümünün dış paydaşı olan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Sakarya Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik iklim değişikliği ve deprem konusunda online konferans verildi. İlgili organizasyonda Dr. Öğretim Üyesi İlker EROĞLU tarafından “Küresel İklim Değişikliği ve Türkiye’ye Etkileri”, Prof. Dr. Emre ÖZŞAHİN tarafından da “Deprem ve Coğrafyamız” adlı konularda sunumlar yapıldı.