FAKÜLTEMİZ ALT ÇALIŞMA GRUBU AĞUSTOS AYI DEĞERLENDİRME TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
11-09-2024

Toplantıda Ağustos ayının son gününde girilen ,Liderlik, Eğitim Öğretim, Yönetim, Arge, Toplumsal Katkı ve Uluslararasılaşma faaliyetlerinin Google Drive dosyasına yüklenen verilerin  kontrol edilmesi konuları görüşüldü.

2024-2025 Eğitim Öğretim yılı ilk haftasında bölümlerimizin gerçekleştireceği oryantasyon eğitimleri ile ilgili tarihlerin belirlenmesi ve işleyecekleri konular konuşuldu.

Fakültemiz performans göstergeleri ile izlem göstergelerinin hedeflere ulaşan verileri ile hedeflerine henüz ulaşılamayan verilerin nedenlerinin değerlendirildi.

Haberler & Duyurular
Arşiv