Gıda Mühendisliği Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Fatma Coşkun danışmanlığında yürütülen doktora tezi kapsamında geliştirilen çalışma patentle korunmaya hak kazanmış ve TEKNOFEST 2025’te “Antifungal Aktiviteye Sahip Fonksiyonel Ekşi Maya ve Üretim Yöntemi” başlığıyla sergilenmiştir.
Bu yenilikçi çalışmada Lactocaseibacillus rhamnosus E-106 isimli laktik asit bakterisi kullanılmış olup, ekmekte küflenmenin geciktirilmesine yönelik önemli bulgular elde edilmiştir.
Hocamızı tebrik ederiz.
Tıklayınız. ...
Üniversite öğrencileri için önemli bir fırsat oluşturan Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES), öğrenci toplulukl...
Tıklayınız ...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...