Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı “Kariyer Günü Etkinlikleri” kapsamında mezun buluşması etkinliği gerçekleştirdi.
16-10-2024

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı bölüm başkanı Öğr. Gör. Dr. Nermin AKARÇAY, “Kariyer Günü” etkinlikleri kapsamında sınıf içi mezun buluşmasını gerçekleştirdi.

Bölüm mezunlarımızdan Vela Denizcilik’ te çalışan İlker ÇATAK öğrencilere mezuniyet sonrası iş ve kariyer olanakları hakkında bilgiler verdi. Aynı zamanda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Deniz ve Liman İşletmeciliği Mezunları Derneği’nin kurucu başkanı olarak dernek hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Bu etkinlikle öğrenciler için verimli bir buluşma gerçekleşti.