Dekanlığımızda devir teslim töreni gerçekleşti.
15-08-2019

Üniversitemiz, Tıp Fakültesi Deakan Vekili olarak atanan Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN dekanlık makamında düzenlenen devir teslim töreni ile Prof. Dr. Burhan TURGUT'tan görevi devraldı.

Devir teslim töreninde Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, fakültemiz akademik ve idari personeli ile bir araya geldi.

Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Prof. Dr. Burhan TURGUT’a çalışmalarından ve Tıp Fakültemize sağladığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür ederken Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN'e yeni görevinde başarılar diledi.

Fakültemiz dekanı olarak görev yapan Prof. Dr. Burhan TURGUT, dekanlık mührünü Tıp Fakültesi Dekan Vekili olarak atanan Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN’e teslim ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Karşılıklı duygu ve düşüncelerin belirtilmesinin ardından devir teslim töreni sona erdi.