Ankara Üniversitesi Rektöründen Ziyaret
20-09-2024

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Prof. Dr. Murat TAŞAN ile Üniversitemiz Genel Sekreter Vekili Öğr. Gör. Aykut BALCI da yer aldı.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin eğitimde bölgenin öncü kurumlarından biri olmasını takdir ettiklerini ve bölge için yaptıkları çalışmaları takip ettiklerini belirterek Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e akademik ve idari çalışmalarında başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR’a teşekkür ederek, günün anısına üniversitemizin prestij yayını olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri” adlı kitabı takdimde bulundu.

Haberler & Duyurular
Arşiv