İstanbul Tuzla'da düzenlenen 19. İstanbul Mutfak Günleri'nde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu rüzgârı esti.
Türkiye'nin En Prestijli Gastronomi Yemek Yarışması Olan 19. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde, Marmaraereğlisi MYO 5 kategoride katıldığı yarışmada, 2 tane Altın Madalya ve 3 tane Gümüş Madalya kazanarak, Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu tarihinde bir ilki gerçekleştirdi.
Mert KESKİN: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Makarna Yarışması Birincisi
Melisa YILMAZ: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Balık Yarışması Birincisi
İkra AK: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Tabağı İkincisi
Müslime İrem ESMERAY: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Tabağı İkincisi
Rümeysa ÇİFTÇİ: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Et Tabağı İkincisi
Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sami AVCU'nun koordinatörlüğünde ve denetiminde, 19. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'nde madalya alan Marmaraereğlisi MYO öğrencileri, Sponsorluk ve desteklerinden dolayı Marmaraereğlisi Belediyesine, Meslek Yüksekokulu yöneticilerine ve hocalarına teşekkürlerini iletti.
Üniversitemiz 2025 Yılı Aday Memur Sınav Sonucu için tıklayınız. ...
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü öğretim üyelerimizin destekleriyle üretim alanlarından elde edilen ve hastalıklar - zar...
Üniversitemiz Saray Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Şükran ÜNEŞ’in babası Sebahattin Ü...
Üniversitemiz Çerkezköy Meslek Yüksekokulu'nda görev yapan Öğr. Gör. Taha ASLANLI’nın annesi Fatma ASLANLI vefat etmiştir. Cenaz...
Üniversitemiz personelinin sağlık hizmetlerinden daha etkin şekilde yararlanabilmesi amacıyla; personelimizin sadece kendisi ve 1. derece yakınları ...
Tıklayınız. ...