‘Uzmanlaşan Üniversite’ Çalışmalarında Koordinatörlüğü Yürütecek Prof. Dr. İsmail YILMAZ’dan Ziyaret
26-05-2023

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Gıda Biyoteknolojisi alanında “Uzmanlaşan Üniversite” seçilmesinden sonra Gıda Biyoteknolojisi alanındaki çalışmaların koordinatörlüğünü yürütmek üzere görevlendirilen Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail YILMAZ Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN'e ziyarette bulundu. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN da yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette YÖK tarafından Üniversitemizin Gıda Biyoteknolojisi alanında “Uzmanlaşan Üniversite” seçilmesinden sonraki süreçlerin yönetimi konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Üniversitemizin “Uzmanlaşan Üniversite” seçilmesinden dolayı emeği geçen ve bilimsel yayın ve araştırma faaliyetleriyle üstün performans sergileyen akademik üyelere teşekkürlerini iletti.