Üniversitemizde Ramazan Bayramı Bayramlaşma Töreni Gerçekleşti
13-06-2018

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi akademik ve idari personeli Ramazan Bayramı dolayısıyla Rektörlük Binası 11. katta düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Prof. Dr. Şefik Kurultay ve Prof. Dr. İsmail Yılmaz'ın yanı sıra fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, akademik ile idari personel katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen törende Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, törene katılan üniversite personeli ile tek tek bayramlaştı.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan bayramlarda kaynaşma ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde yaşandığına dikkat çekerek, “Mübarek Ramazan Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileklerimle iyi bayramlar diliyorum.” dedi.